0

GODINA ISKUSTVA

0

WEB PREZENTACIJA

0

VIRTUELNIH TURA

WORDPRESS SAJTOVI

U ponudi imamo kompletno rešenje “ključ u ruke” za Vaš WordPress web sajt. Mi vam možemo izraditi: one Page sajt, biznis sajt za mala, srednja ili velika preduzeća, internet prodavnicu, sajt za agencije za nekretnine, portale, magazine…

VIRTELNE TURE

U okviru izrade virtuelne ture u paketu dobijate sledeće: 360° virtuelnu turu postavljenu na Google maps, 360° virtuelnu turu koju možete integrisati na vaš sajt ili postaviti samostalno na server, Fotografije u 360° koje možete postaviti na društvene mreže.

360 PROIZVODI

BILDSTUDIO se specijalizovao za fotografisanje proizvoda u 360 stepeni. Uz pravu kombinaciju softvera i hardvera izrađujemo jedinstvene fotografije vaših proizvoda u 360 stepeni uz dodatno iskustvo prilikom rotacije istih u 360 stepeni.

ODRŽAVANJE SAJTOVA

Na osnovu zahteva i potreba naših klijenata formirali smo nekoliko paketa za održavanje wordpress sajtova. U nastavku pogledajte osnovne pakete koje imamo u ponudi.

Snimanje promo videa

BILDSTUDIO vrši proizvodnju promotivnih filmova, reklama za sajtove i društvene mreže, i to uz profesionalan kvalitet i najmoderniju opremu.

Prevod engleski i špasnki

Vaše sajtove prevodimo na engleski i španski jezik i integrišemo ih na vaš web sajt. Osim kvaliteta prevoda, rad Bild studija karakteriše i brzina pružene usluge..

Usluge koje izdvajamo

Izrada wordpress sajtova

Mi se bavimo izradom sajtova već skor 20 godina, pratimo sve nove trendove, svakodnevno se edukujemo tako da vam možemo ponuditi adekvatno, moderno rešenje sa koji ćete se predstaviti u najboljem svetlu. Preko 400 klijenata koji su nam ukazali poverenje su merilo našeg kvaliteta. 

Izrada virtuelnih tura

BILDSTUDIO izrađuje virtuelne ture i u paketu dobijate sledeće:
– 360° Virtuelnu turu koju možete integrisati na vaš sajt ili samostalno postaviti na vaš server.
– 360° Virtuelnu Turu postavljenu na  Google maps,
– Fotografije u 360° koje možete postaviti na društvene mreže.
– Izradu web prezentacije i integracija vaše VR virtuelne šetnje

Održavanje wordpress sajtova

Da bi vaš sajt bio vidljiv 24/7 365 dana u godini neophodno je da neko brine o njemu. Za sve sajtove koje smo izradili pored godišnjeg održavanja koje je uključeno u cenu hostinga, nudimo i pakete mesečnog održavanja wordpres sajtova. Zavisno od vaših potreba možemo ugovoriti održavanje prilagođeni samo vama.

PORTFOLIO
WEB DIZAJN

Izdvajamo nekoliko poslednjih projekata koje smo uradili

Hotel royal ruma

MVD Krstić

Hotel royal ruma

Restoran Parma

Direk projekt

Pampasheli

Slađana Pejović art

Inbody - Borf

POGLEDAJTE KOMPLETAN PORTEOLIO ZA WEB DIZAJN

PORTFOLIO
VIRTUELNE TURE

Izdvajamo nekoliko poslednjih projekata koje smo uradili

Manastir Krušedol

ManastirNovo Hopovo

Patrijaršijski dvor

Zuhlke Engineering doo

Monkey Club Beograd

Picerija Snežana

Bar Saša

POGLEDAJTE KOMPLETAN PORTEOLIO ZA VIRTUALNE TURE

Najnovije na blogu

Naše virtualne šetnje su prilagođene mobilnim uređajima kao i virtualnim naočarima

Koliko puta ste pretraživali nešto pomoću svog mobilnog uređaja? Mislim da to radite svakodnevno, zar ne? Koliko puta ste tražili mesto gde ćete ručati, gde ćete se rekreirati, potražiti zubara ili servis za svoj automobil? Činjenica je: većina ljudi 90% svoje pretrage vrši preko mobilnih telefona…

Za sva pitanja i sugestije stojimo vam na raspolaganju.

Pratite nas

Scroll to Top