Fotografisanje proizvoda u 360°

Ukoliko tražite fotografa za profesionalno fotografisanje vaših proizvoda i objekata u 360° dozvolite da vam se predstavimo

Fotografisanje proizvoda u 360°

BILDSTUDIO se specijalizovao za fotografisanje proizvoda u 360 stepeni. Uz pravu kombinaciju softvera i hardvera izrađujemo jedinstvene fotografije vaših proizvoda u 360 stepeni. Osnovna namena ovako fotografisanih proizvoda je da pruži dodatno iskustvo prilikom posmatranja proizvoda u svih 360 stepeni. Pored predstavljanja proizvoda u 360 stepeni možemo za vas fotografisati i objekte, i tako kroz virtualnu šetnju predstaviti vaš objekat (hotel, restoran, izložbeni prostor, prodavnicu itd.).
U oba slučaja, i rotirajuća fotografija proizvoda i sferna fotografija objekta, povećava mogućnost prodaje proizvoda i usluga jer na ovaj način gledalac ima najbliži osećaj realnom iskustvu. Omogućite vašim posetiocima da se zabavljaju posmatrajući vaš proizvod u 360 stepeni ili šetajući vašim objektom u 360 stepeni dok ujedno raste njihova preferencija ka vašem brendu.

OBRADA FOTOGRAFIJA

Pružamo usluge standardnog fotografisanja proizvoda, kao i fotografisanja proizvoda u 360 stepeni.
Specijalizovali smo se za fotografisanje proizvoda za internet prodavnice koje dostavljamo na čisto beloj pozadini (RGB 255,255,255) u dimenzijama već spremnim za postavljanje na internet prodavnice (1024 x 1024), što ih čini idealnim za postavljanje na sve vrste platformi za internet prodavnice.
Ukoliko imate potrebu za fotografijama sa transparentnom pozadinom, BILDSTUDIO će za vas obraditi sve fotografije u skladu sa vašim specifikacijama tj. potrebama.

Instagram, Tik Tok, youtube

Da nije fotografije i videa, ne biste ni postojali!

360° fotografija govori 100 jezika

U vremenu u kome živimo, fotografija i video su preuzeli primat nad pisanom reči. Ukoliko imate dobru fotografiju ili video da privučete pažnju posetioca, možete se nadati da će vaš pisani sadržaj imati šansu da bude pročitan. 

Posetioci sajta pridaju važnost dobroj fotografiji
Medium 75%
šansa da pročitaju tekst ako stranica sadrži dobre fotografije
Expert 91%
šansa da će pogledati i druge stranice
Advance 69%

Za sva pitanja i sugestije stojimo vam na raspolaganju!

Pratite nas

Scroll to Top