O NAMA

Mi smo "mlad tim" sa iskustvom od preko 20 godina u IT uslugama

IT tehnologije su nešto što nam je pasija. Iz tog razloga učenje i praćenje novih tehnologija ne pada nam teško i mi uživamo u tome. 
Pre više od 20 godina ljubav prema tehnologiji pretvorila se u želju da se stečeno znanje podeli sa drugima i pretvori u pružanje usluga. 
Naš fokus se zadržao na web tehnologijama, tako da su i naše usluge najviše fokusirane na izradu web sajtova i izradu virtuelnih tura. 
Ove dve usluge pružamo po sistemu “ključ u ruke”, tako da ukoliko ste zainteresovani za web sajt ili web shop, pored izrade i dizajna istog, sa nama možete dogovoriti i kompletno pisanje tekstova odnosno copywriting, prevod na engleski i/ili španski jezik, fotografisanje vaših proizvoda ili usluga, izradu virtuelne ture vašeg poslovnog objekta, izradu PDF kataloga…

Virtuelne ture fruškogorskih manastira

Posebno smo ponosni na to što nas je angažovala Eparhija sremska kako bismo fotografisali 24 manastira na Fruškoj Gori,
kao i Patrijaršijski dvor u Sremskim Karlovcima. Ponosni smo na to da je ovo jedinstveni projekat u Srbiji i da smo baš mi dobili priliku i blagoslov vladike Vasilija da uradimo ovako veliki projekat.

ZNANJE

Softveri koje koristimo u svom radu

Da bi usluga bila kompletna, neophodno je korišćenje softvera. Kroz dugogodišnji rad odabrali smo nekoliko softvera koji su se izdvojili kao najadekvatnija rešenja. Najviše smo se fokusirali na Open Source softver. U nastavku možete videti listu softvera koje koristimo u svom radu:

Ponosni smo na

web sajtova
0
Virtuelnih tura
0
Godina iskustva
0
Zadovoljnih klijenata
0

Imate pitanja?

Tu smo da vam pomognemo

Za sva pitanja, sugestije i predloge, stojimo vam na raspolaganju…
Obratite nam se za sve vaše ideje i zamisli koje želite da realizujete, kako bismo zajednički kreirali pojektni plan i u što kraćem roku vam ponudili rešenje po principu “ključ u ruke”! Tim BILDSTUDIJA stoji vam na raspolaganju.

Usluge za koje vam stojimo na raspolaganju

Kontakt forma

Scroll to Top