BILDSTUDIO izrađuje virtuelne ture, a u paketu dobijate sledeće:

Bild Google Maps paket

Bild premium paket

Virtuelne ture

     Ništa nije atraktivnije od predstavljanja vašeg hotela, motela, apartmana, kuće ili vile putem pružanja mogućnosti virtuelne šetnje kroz tu nekretninu. Neverovatan je to osećaj kada možete omogućiti posetiocima da uđu unutra, kreću se od sobe do sobe a pritom ne izlaze iz svog doma pre nego što izvrše rezervaciju smeštaja.
     Virtuelne šetnje koje izrađujemo su potpuno “responsive”, prilagođene su svim uređajima (telefon, tablet, računar, laptop), kao i prikazivanju uz pomoć virtuelnih naočara. Virtuelne šetnje mogu biti potpuno interaktivne i multimedijalne. Moguće je dodatno ubaciti u istu i video, galeriju fotografija, pdf dokumenta, mapu i slično.
     Za klijente koji žele naprednije rešenje možemo izraditi  potpuno interaktivnu virtualnu šetnju. U istu možemo integrisati 360° video sekvence vašeg poslovnog prostora, oživeti monitore i/ili bilborde,  integrisati panorame u 360° fotografisane dronom, retuširati fotografije, dodati vizuelne efekte po potrebi, dodati muziku, kreirati galerije u okviru virtuelne šetnje…
     Pored toga možemo vam ponuditi i hosting paket za vaše virtuelne ture, sa vašim domenom ili našim poddomenom sa sufiksom 360.in.rs (vašbiznis.360.in.rs). Hosting paket i domen su opcioni i plaćaju se na godišnjem nivou, dok je Google Maps paket potpuno besplatan ali on ne sadrži gore nabrojane sve Premium funkcije.

Kome su namenjene i gde se koriste virtualne šetnje i panorame?

Virtualne šetnje i panorame koriste svi kojima njihovi korisnici, klijenti, gosti, kupci i poslovni partneri znače više! Gde se sve mogu koristiti virtualne ture?

Zašto imati i koristiti virtualne šetnje i panorame?

     Virtualne šetnje i panorame su izvrstan marketinški alat kojim se privlače novi klijenti, gosti i posetioci, olakšava im se trenutno ili buduće korišćenje i snalaženje u prezentovanom prostoru, otkriva nepoznato i nedostupno, a Vas promoviše i uvećava poslovne prilike.
U svakom čoveku postoji želja za sigurnošću, želi znati šta “kupuje”, koju destinaciju posećuje, šta ga očekuje i kome poklanja svoje poverenje.
     Potencijalnim klijentima pružite stvarni doživljaj destinacije, omogućite da se užive, neka požele doći, neka osete šta ih čeka … kao da se upravo tamo i nalaze!

Kvalitetno uređen, sadržajan i oplemenjen prostor, usluga, sve što možete ponuditi klijentima  zaslužuje modernu, vrhunsku i tehnološki naprednu prezentaciju!
Klijentima, prijateljima i poslovnim partnerima pružite poverenje i sigurnost u Vašu destinaciju i sadržaje!
     Najgora moguća situacija je da Vaši klijenti i gosti ne dobiju stvarne informacije o sadržajima i ambijentu kakav se telefonski, pismeno i fotošopiranim fotografijama u praksi prečesto prezentuje. Ako to učinite klijentima i gostima, sigurno i nepovratno ćete ih izgubiti, zauvek.

Stvarna prezentacija Vaše destinacije i sadržaja, dugoročno se ceni i isplati!

Kako i gde snimamo virtualne panorame?

     Virtualne šetnje i panorame, željene prostore (enterijere i eksterijere) na dogovorenim lokacijama i pozicijama snimamo specijalnom fotografskom opremom u radijusu od 360° horizontalno i 180° vertikalno.
     Ukoliko se pojedini delovi snimljenih sadržaja u panoramama ne žele javno prikazati možemo ih zamutiti, ukloniti ili potpuno ograničiti prikaz za deo radijusa. Ako želite pojedine delove oživeti, odnosno prikazati ih uživo u funkciji, možemo se dogovoriti i o ovoj opciji.
Snimanje obavljamo brzo i stručno na području cele teritorije Republike Srbije.
     Na koji način se isporučuju izrađene virtualne šetnje i panorame?
Nakon što završimo snimanje prostora, grafički obrađujemo snimljeni materijal i implementiramo razne funkcionalnosti prema potrebama naručioca, a po izvršenom testiranju dostavljamo url link na kojem se nalazi projekat.
     Ukoliko ste vlasnik web stranice na kojoj želite prikazivati virtualne šetnje i panorame to vam možemo omogućiti jednostavnom ugradnjom tj. implementacijom programskog koda na željeno mesto vaše web stranice.
     Važno je znati da u saradnji sa nama uvek možete zatražiti nadogradnju postojećih virtualnih šetnji i panorama, a možemo implementirati dodatne funkcionalnosti koje se neprestano razvijaju i poboljšavaju.

U virtualne šetnje i panorame možemo implementirati razne marketinške alate!

Prema želji naručioca možemo implementirati razne dodatne funkcionalnosti koje nisu sadržane u osnovnom paketu virtualne ture:

PORTFOLIO
VIRTUELNE TURE

Izdvajamo nekoliko poslednjih projekata koje smo uradili

Manastir jazak

POGLEDAJTE KOMPLETAN PORTFOLIO ZA VIRTUALNE TURE

Ponosni smo na

izrađenih sajtova
0
izrađenih virtuelnih tura
0
godina iskustva
0
klijenata
0
Scroll to Top