Naše virtualne ture prilagođene su svim uređajima i VR naočarima

Naše virtualne šetnje su prilagođene mobilnim uređajima kao i virtualnim naočarima

Koliko puta ste pretraživali nešto pomoću svog mobilnog uređaja? Mislim da to radite svakodnevno, zar ne? Koliko puta ste tražili mesto gde ćete ručati, gde ćete se rekreirati, potražiti zubara ili servis za svoj automobil? Činjenica je: većina ljudi 90% svoje pretrage vrši preko mobilnih telefona.

Kompatibilne sa svim uređajima?

Naše virtuelne šetnje koje izrađujemo u 360 ° nisu ograničene samo na prikaz na računarima i laptopovima. Naprotiv, potpuno su kompatibilne sa svim uređajima. U stvari, još atraktivniji prikaz je preko mobilnih telefona, jer naše virtuelne šetnje su optimizovane i za žiroskope na mobilnim telefonima, a ujedno je fantastično i zabavno kretati se kroz obilazak pomoću prevlačenja, uvlačenja i zumiranja i dvostrukih klikova sa telefona.

Na našim virtuelnim šetnjama možete uočiti i dugme za prikaz na virtuelnim naočarima, klikom na ovo dugme virtuelnu šetnju možete pogledati kroz virtuelne naočare i na ovaj način dobiti osećaj kao da ste u samom objektu. Još kada virtuelnu šetnju učinimo multimedijalno interaktivnom, doživljaj je neverovatno atraktivan i jako je sličan stvarnom prisustvu u samom objektu. Cena virtuelnih naočara kompatibilnih sa mobilnim uređajima je nešto oko 10-ak evra, što je cena koja je neverovatno pristupačna da se dočara potpuni efekat virtuelne šetnje.

Uvek smo uzbuđeni kada vidimo „vau“ lica ljudi koji nikada ranije nisu čuli za naše usluge i kada iste možemo da im demonstriramo putem mobilnog telefona ili virtuelnih naočara. Kad god napravimo prezentaciju, to je obično na našim mobilnim uređajima, jer laptop nemamo uvek sa sobom, a u ovakvoj demonstraciji je i potpuno nepotreban. Na mobilnom telefonu i na virtuelnim naočarima doživljaj virtuelnog obilaska je mnogo intezivniji i atraktivniji!

Obično potencijalnom klijentu prosledimo link ka nekoj od virtuelnih šetnji koje smo izradili. Oni instinktivno prevuku prstom i započnu virtuelni obilazak gde se oduševe samim prikazom virtuelne šetnje. Skoro uvek budu zadivljeni kako je to “cool”, posebno sa mobilnih uređaja.

Ukoliko im sve to demonstriramo na virtuelnim naočarima, definitivno ostaju bez komentara sa onim što vide. Osećaj je kao da su teleportovani u objekat koji virtuelno obilaze.

Pitanje je zašto i Vi ne biste imali virtuelnu šetnju svog poslovnog prostora gde god da se pojavite, budući da u džepu imate mobilni telefon i uvek svakom možete demonstrirati ono što imate u ponudi? Izrađena virtuelna šetnja se veoma lako šeruje preko svih aplikacija, Viber, Skype, sms, mail itd. Dovoljan je samo klik i vaš klijent je u vašem poslovnom prostoru i u jednom trenu može videti sve što nudite! Delite je na društvenim mrežama kada god to poželite, ona je uvek vidljiva i dostupna svakom.

Sada vaši klijenti mogu konačno da se upoznaju sa svim što nudite, svu estetiku vašeg poslovanja i to sve sa svog dlana:)

Primeri virtuelnih tura

Kako bi vaš biznis bio prezentovan i vidljiv svima sa svim bitnim detaljima, mi u ponudi imamo i sledeće usluge:

  • Izrada virtuelnih šetnji
  • Izrada internet prezentacija i internet prodavnica
  • Fotografisanje vaših objekata i obrada fotografija
  • Fotografisanje proizvoda i usluga
  • Fotografisanje proizvoda u 360 stepeni
  • Prevodilačke i lektorske usluge sa i na engleski i španski jezik
  • Izrada promo videa za vaš biznis
  • Fotografisanje i snimanje iz vazduha i izrada virtuelnih šetnji iz vazduha

Imate li pitanja?

Pomogli smo stotinama kompanija poput vaše. Sretni smo što vam možemo ponuditi  besplatne konsultacije za bilo koju od naših usluga!
Pozovite nas na 064/1701806 ili nam pišite na office@bildstudio.in.rs

Scroll to Top