Hoteli i apartmani fotografisani u 360 stepeni na platformama za rezervacije ( booking.com )

Hoteli i apartmani fotografisani u 360 stepeni na platformama za rezervacije ( booking.com )

Da li ste znali da na sajtu Booking.com  možete postavljati svoje slike u 360 stepeni? Fantastična funkcija i jedno veliko BRAVO za booking.com platformu za rezervacije!!!

Hoteli i apartmani fotografisani u 360 stepeni na platformama za rezervacije

Već duže vreme smo Google sertifikovani fotografi i naše fotografije pomažu u prezentaciji poslovnih lokacija. Fotografije u 360 stepeni pružaju efikasniji doživljaj u Google pretrazi na Google mapama. Vlasnicima preduzeća i menadžerima je već odavno jasno zašto bi njihov poslovni objekat trebalo da bude u potpunosti dostupan na pretraživaču broj 1 u svetu. Pored Google mapa, naše virtualne šetnje kao zasebne miltimedijalne prezentacije,  postavljene su na stotine sajtova širom Srbije.

Dosadašnja istraživanja su pokazala da imamo samo 15 sekundi da gosta zainteresujemo za smeštaj. Više od 99% potraga za smeštajem započinje pretraživanjem oglasa a bitna činjenica je da gotovo svi preskaču oglase koji nemaju slike, kao i oglase s lošim fotografijama. Po statistici, oko 80% gostiju kaže da su im fotografije bile presudne kada su se odlučivali koji će smeštaj odabrati. Fotografije u 360 stepeni, po statistici, najduže zadržavaju posetioce na samoj lokaciji i time daju najveće šanse da se neko odluči baš za vaš smeštaj.  

Zbog svega gore navedenog, u mogućnosti smo da vidimo  još srećnija lica naših klijenata, posebno iz branše hotelskog i drugog smeštaja, budući da je na jednoj od najpopularnijih platformi za rezervaciju smeštaja kod nas booking.com omogućeno postavljanje fotografija u 360 stepeni.

Mali, privremeni, problem jeste taj što su fotografije od 360 stepeni trenutno dostupne samo kroz prikaz na desktop računarima i laptopovima. No, Booking trenutno radi na pokretanju ove funkcije i na njihovoj mobilnoj aplikaciji.

Ovde možete pogledati primer početne stranice za hotel Palm Beach Retreat (kliknite OVDE da vidite njihov prikaz u 360)

Slažete li se da je na ovaj način upoznavanje sa samim hotelom daleko atraktivnije od običnih, standardnih fotografija?

Na OVOM linku možete pogledati još jedan primer fotografija u 360 stepeni, a reč je o hotelu View Inn Boutique Hotel

Ne oklevajte da nas kontaktirate!

Sada potencijalni gosti hotela mogu uživati u iskustvu virtualnog obilaska željene sobe, osetiti prostor gde će doručkovati u restoranu, upoznati samu lokaciju hotela… Ovo je odličan način za izgradnju poverenja u hotel u kome će odsesti!

Dakle, nakon što prikažete svoj objekat na Google mapama (prvoj platformi na koju turisti dolaze pre nego što nastave dalju pretragu), gde ćete imati prvu priliku da klijente pozovete da virtuelno posete i upoznaju se sa vašim hotelom, motelom, vilom itd., obično posetioci  odlučuju da idu dalje tražeći cenu boravka, najčešće  na platformi Booking. Upravu tu možete imati drugu priliku da posetioce podsetite na sjajne sobe i pogodnosti koje imate da ponudite!

Sada, ako ste vlasnik ili menadžer hotela ili apartmana, a  pritom ste prisutni na Booking platformama i smatrate da je ovo jednako važno kao i vaše druge standardne fotografije, naš tim će vam rado pomoći!

Scroll to Top