360 ° fotografije koje fotografišemo dronom iz vazduha

360 ° fotografije koje fotografišemo dronom iz vazduha

Šta su to 360 ° fotografije iz vazduha?

Na našem sajtu i na našem blogu mogli ste da se upoznate sa 360°  virtuelnim šetnjamaVirtuelne šetnje u 360° iz naše ponude dostupne su vama za vaše preduzeće ili nekretninu i omogućavaju posetiocu da se kreće kroz prostor koji želite da predstavite u 360° kao da se stvarno fizički nalazi u njemu. Ali ponekad ni to nije dovoljno... Iz tog razloga sada mi u ponudi imamo i fotografije od 360 stepeni snimane iz vazduha kao deo naše nove usluge!Uz pomoć drona kojeg posedujemo, mi smo u mogućnosti da iz vazduha, sa visine po dogovoru, pružimo prekrasan pogled na vaše imanje, nekretninu ili bilo šta što želite prikazati iz vazduha, kako biste svojim posetiocima i klijentima pružili jedinstvenu perspektivu.

Kako pogled iz vazduha od 360 ° može da pomogne vašem preduzeću?

U današnje vreme, pogotovu u ovo vreme pandemije korona virusa, ljudi su gotovo navikli očekuju da vide virtuelni obilazak vašeg preduzeća ili nekretnine u 360°Na taj način u najboljem svetlu predstavljate vašu nekretninu ili vašu ponudu. Ali, ako zaista želite da to dodatno ulepšate i učinite atraktivnijim, zašto ne biste dozvolili svojim potencijalnim klijentima da vide šta se sve događa iz ptičije perspektive uz pomoć koje ćete dodatno dočarati atraktivnost vaše ponudeNa ovaj način možete predstaviti sve ono što je atraktivno za videti u vašoj okolini i to sve na vašoj virtuelnoj šetnji.

Dodajte vašu 360° fotografiju na Google maps!

Uz sve veće prednosti postavljanja vašeg preduzeća na Google mapama, Google maps sada omogućava da se u vašu galeriju slika uvrste fotografije od 360 °. Iako ste ovo možda već znali, ono što možda niste znali je da se mogu postavljati i 360°fotografije iz vazduha! Dozvolite nam da fotografišemo predivan snimak iz vazduha u 360 ° iznad vašeg poslovnog prostora. Zatim ćemo te fotografije urediti i spojiti tako da budu kristalno jasne, a zatim ćemo ih dodati u vašu galeriju fotografija na vašoj poslovnoj stranici na Google mapsBudite sigurni da će ovakve fotografije u 360°iz vazduha oduševiti vaše potencijalne i sadašnje klijente!

Fotografije iz vazduha / snimci od 360 ° dronom za vašu kompaniju

Samo razmislite – neko je nekada rekao: „Lokacija, lokacija, lokacija.“ Ako je vašakompanija na odličnoj lokaciji, zašto o tome ne biste obavestili svoje potencijalne klijente? Zašto se zadovoljiti samo običnom virtuelnom šetnjom kroz vaš objekat? Sa fotografijama od 360° iznad vašeg poslovnog prostoraposetioci mogu da vide okolne puteve, reke, jezera, šumarke, apsolutno sve atraktivnostikoje bi mogli da posete pre ili posle posete vašoj kompaniji (hotel, motel, restoran, etno selo, apartman…), i tako da unapred isplaniraju šta sve mogu posetiti i koji su sve benefiti ako se odluče za dolazak kod vas. Najbolji deo svega je to što uslugu fotografisanja u 360°iz vazduha činimo veoma pristupačnim za sve zainteresovaneNakon našeg fotografisanja, 360°fotografije samo postavite na vaš sajt ili Google maps i neka one rade za vas!

Fotografije iz vazduha / snimci od 360 ° dronom za vašu nekretninu

Ništa ne prodaje kuću ili vilu brže od pružanja virtuelne šetnje kroz vašu nekretninu. Neverovatan je osećaj to što možete omogućiti posetiocima da uđu unutra, kreću se od sobe do sobe a pritom ne izlaze iz sigurnosti svog doma. Isto važi i za hotele i odmarališta. Ali ono što prodaje nekretninu između ostalog je lokacija, a zahvaljujući novoj tehnologiji ne samo da možemo snimiti fotografije i video onoga što je iznad vašeg imanja ili nekretnine već možemo i da izradimo i fotografije u 360°. Osećaj je kao da letite iznad nekretnine koja se predstavljaUpravo taj osećaj pružaju fotografije u 360°koje su od skoro dostupne svima u našoj ponudi! Pokažite svoju prelepokolinu, obližnje jezero, reku ili bazen. Mogućnosti su beskonačne... Obratite nam se već danas kako bismo vam sastavilponudu!

Fotografije iz vazduha u 360 ° za investitore

Možda se bavite građevinskim radovima ili poslovima za uređenje enterijera i eksterijera i verovatno imate realnu potrebu, ne samo za snimanjem same lokacije iz vazduha,već i za snimanje zemljišta, toka gradnje i slično. Sve to se čini nedostižnim bez bespilotne letelice odnosno drona. Bilo da vam trebaju fotografije u 360 ° ili samo kristalno jasne fotografije, ili video snimak iz vazduha,mi smo tu za vas! Ponekad treba da snimite krov ili strukturu koja se nalazi na krovu…Ne ustručavajte se da nas pozovete kako bi vam naše slike iz ptičje perspektive pomogle da ostvarite sve što vaš projekat zaista i zahteva!

Kako snimamo fotografije od 360 ° iz vazduha?

Za fotografisanje iz vazduha koristimo dronove čuvene kompanije DJIPrilikom snimanja pravimo 24 snimka iz jedne pozicije. Zatim te fotografije odnosimo u studio i spajamo ih, formirajući panoramu odnosno 360° fotografiju visoke rezolucije. Jedina razlika je u tome što je ova panorama,za razliku od onih koje izrađujemo uz pomoć DSLR profesionalnog fotoaparata, snimljena iz vazduha a ne sa zemlje. Zatim fotografiju prethodno spojenu od 24 slike dodatno obrađujemo kako bismo je učinili izuzetno oštrom i kristalno jasnom u nastojanju da zadivimo vaše posetiocePrilikom fotografisanja preduzimamo sve mere bezbednosti i poštujemo sve zakonske regulative kako bi se izbegle eventualne mogućnosti bilo kakvog incidenta.

Primeri virtuelnih tura sa fotografijama iz vazduha

Scroll to Top